9 december 2015 was het alweer 5 jaar geleden dat Joe ons en het leven heeft verlaten. Joe was geliefd bij iedereen en iedereen was geliefd bij Joe. Een van de grootste Liverpool fans en mede oprichter van de Liverpool FC Supporters Club The Dutch Branch, verdween 5 jaar geleden plotsklaps uit ons leven. Joe was een groots supporter van “The Reds”, maar bovenal was Joe een ontzettend goed, gezellig en betrouwbaar mens die nog vol levenslust zat. Mede daarom werd Joe ook herdacht in de wedstrijd tegen Sion in de Europa League middels een spandoek van The Gentlemen’s Dining Club.

Om hem nogmaals te eren en om stil te staan bij het leven op en buiten het veld wordt er vandaag een kroegentocht (de Corrigan’s Trail) gehouden in Liverpool, vele leden van The Dutch Branch trekken van kroeg naar kroeg. Dit zullen natuurlijk allemaal kroegen zijn waar Joe een graag geziene gast was. Want dat was hij “een graag geziene gast”. Niet alleen in de kroeg maar juist ook daarbuiten en dat maakte hem zo speciaal!

Wil jij ook mee met de Joe Corrigan kroegentocht? Kom dan om 15:00 naar de Peter Kavanagh’s. Zie hier waar deze kroeg ligt.

Overige kroegen waar wij langs zullen gaan zijn:

Belvedere
Ye Cracke
Roscoe Head
Grapes
Philharmonic
White Star

Joe Corrigan – R.I.P. – You’ll Never Walk Alone

The Dutch Branch