Beste Liverpool FC vrienden,

Na de geweldige Liverpool show tegen Fulham van vorige week (onder het toeziend oog van vele meegereisde Dutch Branch leden) hebben we een mooie tweede plaats in de Premier League te pakken. Laten we hopen dat we die lang vast kunnen houden en dat we nog een plekje zullen stijgen de komende maanden!

Naast de goede prestaties van The Reds, presteert The Dutch Branch dit seizoen ook uitstekend. Naast het feit dat The Dutch Branch ook dit jaar weer vele Nederlanders blij maakt met betaalbare en goed georganiseerde voetbalreizen naar Liverpool FC, is The Dutch Branch ook altijd druk bezig om goede deals te maken met ondernemers in Liverpool, zodat onze leden daarvan kunnen profiteren.

De nieuwste deal die wij hebben gemaakt, is er een met restaurant “CIRCO. Vanaf heden kunnen leden van The Dutch Branch die een wedstrijd van Liverpool FC bezoeken, op de wedstrijddag gratis lunchen (inclusief 1 consumptie) bij een van de mooiste restaurants op de Albert Docks, restaurant “CIRCO”. Wekelijks zal het menu van de lunch wijzigen, maar de lunch  zal altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Klik hier om alvast een kijkje te nemen op de site van restaurant Circo.

Als u echt mazzel heeft, dan zit u bij Circo vlak voor de wedstrijd te lunchen met een oud speler van The Reds. Twee keer per jaar zal er namelijk ook een oud speler van Liverpool FC bij de lunch aanschuiven. Onder het genot van een heerlijke lunch en een lekkere koude pint, zal er dan gesproken worden over alles wat Liverpool FC tot een van de mooiste clubs van de wereld maakt.

En of dat nog niet genoeg is, krijgen Dutch Branch leden ook nog een gratis transfer (per minibus) aangeboden van restaurant Circo naar het Liverpool stadion, Anfield Road. Dit alles krijgt u op vertoon van uw Dutch Branch leden pas.

Sowieso zijn er weer redenen genoeg om via onze contact pagina een lidmaatschap aan te vragen en een arrangement voor een wedstrijd van Liverpool FC op Anfield te reserveren.

Arrangementen inclusief tickets reserveren?

Lees hier meer hoe u complete Liverpool arrangementen met tickets voor de wedstrijd kunt reserveren.

Let op: Wacht niet te lang, want het zou toch zonde zijn als u tijdens uw bezoek aan Liverpool het mooiste wat Liverpool te bieden heeft zou missen, toch?

The Dutch Branch
You’ll Never Walk Alone