Luis Suárez heeft zich duidelijk uitgesproken over zijn sportieve toekomst en aast op een overgang naar Arsenal. De Uruguayaanse aanvaller heeft daarvoor echter wel de medewerking nodig van zijn huidige club Liverpool, en het lijkt er totaal niet op dat the Reds van plan zijn om hem te laten gaan.

/

Clubeigenaar John W. Henry reageert op de woorden van Suárez, die duidelijk heeft gemaakt dat hij deze zomer wil vertrekken van Anfield en naar the Gunners wil verhuizen. Henry ziet dat scenario bepaald niet zitten: “We hebben niet de intentie om een van de beste spelers ter wereld te verkopen aan onze rivaal”, tekenen Engelse media op uit de mond van de Liverpool-eigenaar.

“We willen kopen, niet verkopen. Suárez is zonder meer een speler van deze club, en het heeft weinig zin om dat ter discussie te stellen totdat er iemand een bedrag wil betalen dat in de buurt komt van wat hij waard is.” Henry verwacht bovendien iets meer loyaliteit van Suárez. “We hebben het hier over een club die hem terzijde heeft gestaan tijdens enkele van de donkerste dagen van zijn carrière.”