Beste Liverpool Supporters,

Liverpool heeft zich met een goed resultaat hersteld van de thuisnederlaag tegen Crystal Palace vorige week. Het elftal van Kloppo versloeg Watford door een waanzinnige Puskas waardige doelpunt van Emre Can. In de blessuretijd van de eerste helft maakte hij met een heerlijke omhaal, iets achter de penaltystip, het enige doelpunt van de avond. Lucas Leiva verzorgde de assist.

Tot dat moment hadden beide ploegen nog niet heel veel laten zien. Liverpool zag al vroeg Philippe ‘Little Magician’ Coutinho uitvallen, terwijl Watford even later Miguel Britos noodgedwongen moest wisselen. Het duel kwam pas een beetje los nadat Adam Lallana vlak voor de openingstreffer van Can tegen de lat volleerde.

Na de pauze voerde Liverpool de druk op en had Watford het moeilijk, maar toch kwam de gastheer bijna langszij. Een schot van Nordin Amrabat werd geblokt, waarna Étienne Capoue de rebound wel op doel kreeg. Doelman Simon Mignolet tikte de bal over de lat.

Precies in de 90ste minuut, kreeg Daniel Sturridge nog een grote kans om de marge te verdubbelen namens Liverpool. Na een snelle schijnbeweging draaide Sturridge van links, buiten het zestien meter gebied naar het midden toe en haalde goed uit. Het was oud-PSV doelman Heurelho Gomes die de inzet van Sturridge nog net kon aantikken waardoor de bal naast het doel ging.

Liverpool blijft derde in de Premier League en profiteert van de misstap die zijn directe concurrenten gemaakt hadden, al is het verschil met Manchester City en Manchester United nog steeds klein.

Zie hier de samenvatting van de wedstrijd inclusief het pareltje van Emre Can:

 

 

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”