Beste Liverpool Supporters,

Ondanks een teleurstellende avond in Kiev vorige week zaterdag hebben Mike, ik en nog een paar leden van The Dutch Branch een waanzinnige tijd in Kiev beleefd vorig weekend.

Interview AD

In aanloop naar de wedstrijd tegen Real Madrid werden Mike en zijn schoonzoon Paul vorige week woensdag geïnterview door AD journalist Martin Veldhuizen.

Het interview is hier te lezen

Op naar Kiev

Op donderdag 24-05-2018 vertrok Mike met vrienden en een paar Dutch Branch Leden met de auto richting het vliegveld van Dusseldorf om via Ankara naar Kiev toe te vliegen.

Op vrijdagmorgen kwamen ze aan in Kiev. Na aankomst met ongeveer een graadje of 26, helder blauwe lucht en volle zon was het goed te zien dat de UEFA en de stad Kiev helemaal voorbereid waren op de wedstrijd op het allerhoogste europese niveau die zaterdag 26-05-2018 om 21:45 uur lokale tijd zou gaan beginnen.

1

We wilden natuurlijk ook graag aan Kiev laten weten dat The Dutch Branch aanwezig was.

WhatsApp Image 2018-05-29 at 20.31.13

Niet lang na te zijn aangekomen in Kiev had Mike de spelersbus van Liverpool zien aankomen bij het spelershotel.
Mike wilde ze uiteraard even begroeten en succes wensen voor de wedstrijd die de volgende dag zou gaan plaatsvinden.

Na de eerste dag in Kiev beleefd te hebben was het tijd om met zijn allen te genieten van een heerlijk drankje en een lekkere maaltijd in het centrum van de stad.

Kiev gang

Webmaster’s trip

Mijn reis naar Kiev zou op de wedstrijddag beginnen.
Nadat ik mijn vriendin en zoon gedag zei rond 10:00 uur ‘s-morgens vertrok ik solo vanuit de regio Rotterdam richting het vliegveld van Brussel Zaventem.

Ik kwam ruim op tijd aan bij het vliegveld van Brussel en vond mijn weg richting de gate om mijn vlucht van 13:55 uur naar Kiev te halen.
Nadat ik de douane controle gepasseerd was en de gate van mijn vlucht gevonden had met nog ruim een half uur de tijd voordat ik kon instappen, kwam ik andere Reds tegen die ook naar Kiev vertrokken. Ook een paar leden van de Belgische Branch gingen mee naar Kiev met dezelfde vlucht als ik.

Salah

Kiev

Aangekomen op het vliegveld van Boryspil na een vlucht van 3 uur, kon ik met een Liverpool F.C. shuttlebus speciaal georganiseerd voor de fans door de UEFA naar het centrum van Kiev reizen.

Na een rit van ongeveer 40 minuten waar we in de bus met zijn alle verschillende liedjes van Liverpool F.C. aan het zingen waren kwamen we aan op Schevchenko Park.

In een heksenketel van Liverpool supporters was het lastig om Mike te vinden. Maar na wat zoek werk was dit gelukt.

Mike en Tris

The Dutch Branch

Met all leden die aanwezig waren namens The Dutch Branch aten en dronken we nog gezellig wat met zijn allen bij een heerlijk restaurant die een paar honderd meter van het stadion vandaan was en maakte we ons op om naar het stadion te marcheren.
Over het verloop van de wedstrijd en de uitslag hoeven we geen woorden meer vuil te maken :p

Zie deze link om nog meer fotos’s/video’s te zien van onze reis

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA!”