image

Beste Liverpool supporters,

Zoals mogelijk bekend is bij jullie zijn alle Premier League wedstrijden sinds afgelopen weekend tot nader orde uitgesteld i.v.m. de wereldwijde verspreiding van het COVID-19 virus.
Hierdoor zullen de wedstrijden van Liverpool tegen Aston Villa en Burnley waarschijnlijk niet plaatsvinden in April.

Er is nog niet aangegeven dat de wedstrijden niet door zullen gaan. Op onze website hebben we bij onze voorwaarden aangegeven dat wij niet aansprakelijk zijn voor mutaties in het wedstrijdschema. Helaas valt een uitgestelde wedstrijd onder de genoemde mutatie. De aangeschafte kaarten blijven i.i.g geldig voor de wedstrijden tegen Aston Villa en Burnley. Ongeacht het moment dat de wedstrijd plaatsvind (dit seizoen).

Wij willen u erop attenderen dat The Dutch Branch niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor eventuele mutaties in wedstrijdschema’s.

Het kan voorkomen dat een wedstrijd omwille van: tv-rechten, Champions League, FA Cup, League Cup en een (inter)nationaal noodtoestand wordt verplaatst naar een vroeger of later tijdstip op een andere datum. Als de datum en de tijden niet geheel aansluiten op uw vlucht of hotelboeking, dan zult u deze moeten laten aanpassen. Voor eventuele extra kosten die gemaakt worden kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. We retouren geen geld als het niet onze schuld is.

Wij raden u in ieder geval aan om een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw vliegticket en op tijd actie te ondernemen als de mutaties bekend zijn. Wijzig uw vlucht of verplaats uw hotelboeking dus zo snel mogelijk.