Beste Liverpool Supporters,

Vanavond om 21:00 uur (NL) ontvangt Chelsea onze ‘Reds’ op Stamford Bridge in London, voor speelronde 5 van dit Premier League seizoen.

Conte heeft een goede start gemaakt met zijn Chelsea ondanks een tegenvallende resultaat tegen Swansea City vorige week.

Liverpool zet de reeks van vermaak en frustratie vanavond door tegen Chelsea. Een 4-1 overwinning op het verbouwde Anfield Road vorige week tegen de kampioen van vorig jaar, laat zien dat de visie van Jurgen Klopp dicht bij zijn realiteit zit.

Kijkend naar de huidige stand in de Premier League, zie je dat Liverpool niet zijn beste start van het seizoen heeft gehad.

Dit wordt eigenlijk meteen van de hand geworpen wanneer je beseft dat ‘The Reds’: met 3-4 te sterk waren in hun eerste competitiewedstrijd tegen Arsenal, over de hele wedstrijd gezien tegen de nummer 2 van vorig jaar Tottenham Hotspur de wedstrijd hadden gedomineerd (1-1) en uiteraard de fantastische 4-1 overwinning tegen Leicester City vorige week.

Wat Liverpool nu eigenlijk nodig heeft om te strijden in de top 4, is een zelfvertrouwen-boost door Chelsea te verslaan op Stamford Bridge vanavond.

Gezien hoe Chelsea struikelde tegen Swansea City vorige week, is het niet verkeerd om te denken dat wij het Chelsea vanavond heel moeilijk kunnen gaan maken.

chelsea-v-liverpool-international-champions-cup

“You know who we are, The Dutch Branch, YNWA”