Beste Liverpool supporters,

De Premier League is weer begonnen en alweer twee speelrondes zijn gespeeld. The Reds gaan met Manchester City, Manchester United en Leicester City gedeeld aan de leiding na zes punten uit twee wedstrijden.

Door twee belangrijke overwinningen op Stoke City (uit) en AFC Bournemouth (thuis) zijn de eerste 6 punten van het seizoen 2015/2016 alweer binnen. Het begin beloofd wat en het ziet er daarom nu al naar uit dat het een beter seizoen gaat worden dan vorig seizoen. Het zijn natuurlijk cliches, maar kleine overwinningen zijn zo ontzettend belangrijk en slechte wedstrijden moet je ook winnen om een hoge positie op de ranglijst in te nemen aan het eind van het seizoen.

De Braziliaan Philippe Coutinho en Cristian Benteke zijn al erg van waarde geweest voor Liverpool, want in beide wedstrijden was 1 doelpunt van beide voldoende om de volle drie punten mee te nemen naar Liverpool. Maandag 24 augustus moeten The Reds op bezoek in Londen bij het Arsenal van Arsene Wenger. Laten we hopen dat onze mannen de winnende lijn kunnen doortrekken en dat er ook van Arsenal gewonnen wordt. 0-1 is voldoende zullen we maar zeggen.

Update: The Dutch Branch Liverpool FC fan quiz

Vorig seizoen kwam de quiz door omstandigheden abrupt aan zijn eind, maar we willen de quiz toch nog goed gaan afsluiten dit seizoen. Alle deelnemers die vorig seizoen hebben mee gedaan, maken zo allemaal nog kans om dat Liverpool FC wedstrijdshirt te winnen. Binnenkort zetten we de laatste vraag van de quiz op de site en degene met de meest goede antwoorden gaat er dan vandoor met de eer en het shirt in een maat naar keuze.

Dus blijf de site en de Facebook pagina goed in de gaten houden!

YNWA,

The Dutch Branch