Beste Liverpool FC vrienden,

Na het verlies tegen Hull City en het gelijkspel tegen West Bromwich Albion was er gisteren weer eens een winst partij in de Premier League tegen Queens Park Rangers. Door doelpunten van Philippe Coutinho en Steven Gerrard werd het 2-1 tegen de club van de Nederlander Leroy Fer, die ook verantwoordelijk was voor de enige goal van QPR. The Dutch Branch was er natuurlijk ook weer bij en maakte na de wedstrijd nog even kennis met de tegenstander (zie foto hieronder).

Op aangeven van Rickie Lambert scoorde natuurlijk Phillippe Coutinho een prachtig doelpunt door de bal knap in de verre hoek te krullen. In de 73e minuut scoorde Leroy Fer uit een corner van Joey Barton. Na een overtreding op Skrtel kreeg Liverpool nog een strafschop, maar Gerrard wist deze niet te verzilveren. Gelukkig maakte hij deze fout in de 87e minuut meer dan goed door op aangeven van wie anders dan Coutinho de 2-1 binnen te koppen.

Dit hadden we weer even nodig, want die vierde plek hebben we nog steeds in het vizier. Laten we hopen dat we deze lijn door kunnen trekken en we volgend seizoen weer Champions League spelen.

YNWA,

The Dutch Branch

The Dutch Branch voorzitter Mike Kennedy en QPR speler Joey Barton