Zie hieronder alle Premier League thuiswedstrijden tot en met December 2019 voor het seizoen 2019/2020 die Liverpool FC dit seizoen speelt op het heilige gras van Anfield Road. Wees er snel bij, want Liverpool FC kaarten zijn weer razend populair dit seizoen. Wilt u de sterren van The Reds ook graag zien schitteren in het historische Anfield stadion? Reserveer dan nu uw kaarten! Klik hier voor het contactformulier.

2019

AUGUSTUS

09 Liverpool FC – Norwich City Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)
24 Liverpool FC – Arsenal Beschikbaar!

SEPTEMBER

14 Liverpool FC – Newcastle United Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)

OKTOBER

05  Liverpool FC – Leicester City Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)
26  Liverpool FC – Tottenham Hotspur Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)

NOVEMBER

09 Liverpool FC – Manchester City Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)
30 Liverpool FC – Brighton and Hove Albion Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)

DECEMBER

04 Liverpool FC – Everton Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)
14 Liverpool FC – Watford Beschikbaar!
28 Liverpool FC – Wolves Uitverkocht! (mogelijk beschikbaar op aanvraag voor een hogere prijs. Neem contact met ons op)

Arrangementen reserveren?

Lees hier meer hoe u complete Liverpool arrangementen met tickets voor de wedstrijd kunt reserveren.

Let op: Wacht niet te lang met het reserveren van het gewenste arrangement, want het zou toch zonde zijn als u tijdens uw bezoek aan Liverpool het mooiste wat Liverpool te bieden heeft zou missen, toch?